ZAKAJ
IZBRATI NAS

Poleg strokovnosti je zadovoljstvo naših naročnikov in pacientov naša primarna skrb. Pri izvajanju dejavnosti reševalne službe pacientom in svojim naročnikom nudimo:

  • Prevoz pacientov s profesionalno skrbnostjo zdravstvene stroke.

  • Fleksibilen in prijazen odnos do pacientov/naročnikov.

  • Nadpovprečno časovno odzivnost in točnost naročenega prevoza.

  • Zniževanje stroškov naročnika s ponudbo različnih, zdravstvenemu stanju pacienta ustreznih oblik prevoza.

  • Telefonsko asistenco klicnega centra 24 ur na dan.

Osebje REŠILEC šteje preko 20 zaposlenih, njihove bogate izkušnje in strokovna kvalifikacija pa presegajo zahteve standardov v dejavnosti. Delovna ekipa s podporo flote 18. moderno opremljenih specialnih vozil uspešno zadovoljuje naše naročnike, prav tako ustreza predpisanim zahtevam iz Pravilnika o prevozih pacientov. V skladu s sklenjeno pogodbo z ZZZS in podeljeno koncesijo, REŠILEC, prevoze pacientov primarno izvaja v štajerski regiji, po naročilu pa tudi v druge regije in države. Na sedežu družbe deluje klicni center 365 dni v letu in po potrebi ponuja možnosti koriščenja našega servisa tudi v alternativnih dejavnostih.

“Vaše zaupanje bomo sprejeli
z velikim zadovoljstvom in odgovornostjo.”

0
Varnih prevozov
0
Prevoženih km
0let
Delovanja
0%
Strokovnost

KARIERA IN ZAPOSLITEV

Pridružite se nam.

REŠILEC, ima namen tudi nadalje širiti področje in obseg svojega delovanja. Podjetje redno ponuja karierno priložnost za ambiciozen, komunikativen, zanesljiv in ustrezno kvalificiran kader. V kolikor želite delati za inovativno podjetje, osredotočeno svojim naročnikom nuditi izjemne storitve, vas vljudno naprošamo, da nam na elektronski naslov info@resilec.si pošljete CV in motivacijsko pismo.